Per Fugelli

 En fantastisk person Per Fugelli !

Bilde

Mennesket er ikke bare en biologisk, men også en eksistensiell og sosial skapning. Viktigere enn omega 3, antioksidanter og lavkarbo er disse fem om dagen: 

 

• Verdighet
• Handlingsrom i eget liv
• Tilhørighet
• Mening
• Trygghet

 

Disse helsens grunnstoffer kan vi ikke få på apoteket eller i helsekostbutikken. De må vi skape og dele selv, i flokkene våre. Disse psykososiale vitaminene kan vi ikke få på blå resept, den må være rød..

Reklamer

Om tobben71

Samfunnsengasjert person med rettferdighetssans. Står på den røde siden i politikken og ønsker å utjevne forskjellene på folk. Menneskeverdet måles ikke etter lommebok eller tittel, men ut fra hvem man er som menneske. I utgangspunktet er vi like mye verdt, men hos meg synker verdien på folk som har til hensikt å skade eller såre sine medmennesker, rakke ned på folk som er i en vanskelig situasjon, og utnytte andre. Dette kan gjøres både i ord, tanker og med handlinger. De med størst utfordringer i samfunnet må løftes opp får å få tilbake det menneskeverdet som de har krav på. Det er ikke status som avgjør hvor gode medmennesker vi er, men derimot verdisyn, evnen til empati, holdninger, raushet, omsorg og livsførsel. På det personlige plan er jeg gift med Laila, og har ei datter født i 2006. Vi bor i Trondheim.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s